a red wooden wall

| Postat i: Fotografi
5
Fotograf: Agnes(jag) Modell: Syster
 

Big Eyebrows

| Postat i: Fotografi, My life
5
Fotograf: Agnes(jag) Modell: Agnes(jag)
 
De sista dagarna nu på lovet har jag faktiskt inte tänkt på bloggen en enda gång. Har bara tagit det lungt och kollat serier och OS. Har varit hur skönt som helst och väldigt välbehövligt. Imorgon börjar skolan igen, vilket jag inte ser fram emot. Men får tänka positivt, för om bara några veckor är det ju påsklov, haha. 

Födelsedags firande

| Postat i: My life
0
Igår fyllde min mamma. Vi firade hennes dag med att jag och syster fick klippa oss, haha. Nej men vi hade bokat frisörtid just den dagen. Medans min syster klippte sig så åt jag och mamma på stan, super mysigt! Efter jag hade klippt mig, ni får se resultatet en annan dag, åkte vi hem och firade med tårta. Blev två tårtor då pappa hade beslutsångest, haha. På kvällen var det träning och på träningen bjöd mamma på tårta då hon är ledare. En liten tradition vi har i laget, fyller man år bjuder man på fika! 
 
Nu ska jag göra iordning mig får att åka och köra ett fyspass i åsbroskolan. Efter det ska jag till Kumla och träffa mina kära vänner som jag inte har träffat på hur länge som helst. Miss them