Halmstad

| Postat i: Fotografi, My life
1
 
Modell: Syster Fotograf: Agnes(jag)
 
Just nu ligger jag på ett hotellrum i Halmstad. Min syster är här på götalands lägret i fotboll. Så jag och mamma passade också på att åka ner hit och "ta lite semester". Idag har vi kört hit, vilket tog cirka 5 timmar(!!!) och sen nu på kvällen kollade vi när min syster spelade mot Halland. Imorgon väntar Ullared och Tylösand och på lördag ska vi kolla på min systers andra match och sen åker vi hem. Hoppas ni har haft en bra dag, kram

metallsvenskan

| Postat i: My life
2
Bild från Kumla-Sköllersta matchen förra helgen
 
Inte haft tid att blogga i helgen. Då jag har jobbat på Metallsvenskan fre-lör med att sälja öronproar åt ett företag. Vilket var super kul! Verkligen en upplevelse och en erfarenhet rikare. Var lite segt på lördagen då det inte var så mycket folk på morgonen men då hade man tid att prata med de andra antställda! Och igår efter jag slutade jobba så drog familjen till Eskilstuna för att kolla på en mopedbil. Så kom hem sent och gick och la mig på direkten.
 
Idag har jag firat morsdag hemma hos Farmor med släkten. Efter det åkte jag och kollade när min syter spelade match mot Hallsberg. De vann med 3-1! Ska ladda in bilderna från den matchen imorgon och se om det blev några bra bilder, får hoppas på det!!
 
Hoppas ni har haft en bra helg, kram
 
 

Falun-pixbo II

| Postat i: Fotografi, My life
0
3 bilder som jag glömt att visa från falun-pixbo matchen jag kollade på i början av april.
 
Idag ska jag försöka att lägga mig tidigt då jag har det skriftliga matte NP imorgon. Ska sitta i FYRA timmar och tänka och räkna. Efter det ska jag till metallsvenskan och jobba för soundcare. Så om ni ska dit, kom förbi och köp hörselkydd av mig! haha. Hoppas ni får en super bra morgondag och ett lycka till till resterande 97:or!