ORANGE IS THE NEW BLACK

| Postat i: New in, SerieSnack
15
Var på Marieberg en stund igår och fick med mig ett par hängsleshorts, 2 träningströjor och ett par löpar tights. Great!
 
Började kolla på en ny serie igår kväll, orange is the new black, och den är huuur bra som helst. Har redan hunnit kollat på 6 avsnitt haha. Rekomenderar den starkt! Serier är så mycket bättre än filmer. Kollar knappt på filmer längre pga att jag tycker de är för korta. Man hinner ju precis komma in i filmen när den är slut, inte kul. Därför är det bara serier som gäller för mig nu. Följer just nu 8 serier, hehe. Följer du någon serie? Isf vilken? :)
Hittills till ORANGE IS THE NEW BLACK


Cissi

Följer du åtta serier? Ojdå.. Jag som har svårt att följa en.. Haha! Jag kollar på the mentalist jag iallafall, det är en favorit hos mig just nu :)

Rösta gärna på min hund i tävlingen om Sveriges gulligaste djur, skulle vara jättesnällt av dig! Tar inte ens en minut, skulle uppskattas väldigt mycket :) http://www.zoozoo.com/foto/52c942b20bb4219e447d7f34 (länk finns på min blogg också)


URL: http://cissilaarsson.blogg.se
Kelly

jag följer pretty little liars :D


URL: http://kawaii-tjejen.se
Elin

fina saker du fick med dig :)
sv: åh tack!<3


URL: http://bbaraaelin.blogg.se
Ellen

Har tänkt börja kolla på Orange is the new black ett bra tag nu, men det har liksom inte blivit av. Får ta tag i det, den verkar vara bra! Just nu följer jag Pretty Little Liars och Äkta människor, ibland Grey's Anatomy.
sv: Åh vad roligt att du ska se dem båda dagarna! Fick ni bra platser? :)


URL: http://ellengrantz.blogg.se
ElinElin

ååh älskar också serier, för samma anledning! <3 Just nu kollar jag på Gossip Girl och taggar inför säsong 4 av Game of Thrones! :)


URL: http://elinelin.myshowroom.se
MATILDA

snyggt


URL: http://matildays.forme.se
kaffehörnan

Jättefina plagg du fick med dig


URL: http://www.kaffehornan.se
Cissi

Sv: Ja den är bra, spännande! Den handlar ju om mord och så, där teamet man följer ska hitta mördaren. Men på sidan om så får man följa Jane (som är med i teamet) som ska fånga en seriemördare som mördade hans fru och barn. Kort och gott så handlar det om det! Inte världens bästa förklaring kanske men :)


URL: http://cissilaarsson.blogg.se
ElinElin

Sv: Fel fråga att ställa mig, kan typ inte sluta när jag börjat prata om Game of Thrones <3 Egentligen ska man inte veta vad det handlar om för det låter sjukt tråkigt! Det handlar i alla fall om sju familjer på medeltiden som alla vill ha makten och lalala. Som sagt det låter väldigt tråkigt. :D Men kolla, för det är världens bästa serie. Allt är så smart och serien är väldigt oförutsägbar, det är inte sådär att alla barn och huvudroller överlever varenda himla gång och lever lyckliga i alla sina dagar. Den enda nackdelen är att serien är lite svår att förstå i början, det finns massor av karaktärer och de flesta har konstiga namn som är lika eller kanske till och med samma som någon annan karaktär. Jag såg första avsnittet med en kompis som redan kollat så hon kunde förklara. Några gånger fick jag googla också, för att se om jag fattat allt rätt. Men det är verkligen så himla bra :DDDDDDD Som sagt, kan inte sluta när jag väl börjat prata om Game of Thrones för det går inte att förklara hur bra det är <3 <3 <3 <3 <3

Men jag blev lite sugen på att se Orange is the new black nu! :D Några av mina kompisar tycker också det är jättebra! :D


URL: http://elinelin.myshowroom.se
♫♪ sandra - en musikblogg

åh orange is the new black är så bra!


URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Princess Lilla Lii

Åh, nya träningskläder! Det ger en massvis med motivation! :)
Jag har sett hela gossipgirl serien 2 gånger men nu hittade jag en ny serie som jag älskade "new girl" finns två säsonger tror jag, superbra iallafall! :)

Svar: Nja.. så dyrt är det faktiskt inte! Hela mitt kit kostade typ 1200 och där fick jag med duk, ställningar, 3 blixtar samt 2 softboxar :) Det är mer att det tar plats som är ett sådant problem för mig ;)


URL: http://www.princesslillalii.blogg.se
ElinElin

Svar: Ja men verkligen! Blir nästan så man vill att de ska dö då. Åh nu när du nämnde Vänner blev jag sugen på att börja kolla på det igen! <3 Hatar att det finns så himla många bra serier haha hur ska man kunna välja vilken man ska kolla på liksom?


URL: http://elinelin.myshowroom.se
Fanny

Härligt med nya träningskläder! :)


URL: http://fawila.blogg.se/
Linnea

har också börjat kolla på den serien haha


URL: http://linnealjungss.blogg.se
Clara

Så härligt det är med färg! Jättesnygga träningströjor!


URL: http://clararingqvist.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: